Одбојкашице Србије против Турске у полуфиналу ЕП

Најбоље одбојкашице Србије играће у полуфиналу првенста Европе против селекције Турске. Директан пренос меча можете пратити у суботу од 18.30 на нашем Првом програму, као и путем лајв стриминга на нашем порталу.

Одбојкашице Србије пласирале су се у полуфинале Европског првенства пошто су у Бакуу победиле Белорусију са 3:0, док је репрезентација Турске у последњем мечу четвртфинала савладала Русију са 3:0, по сетовима 27:25, 25:18 и 25:20, после 87 минута игре.

"Туркиње имају своје добре стране, али имају и много лоших. Верујем да то можемо на прави начин да искористимо, одиграмо добру утакмицу и добијемо. Сигурно неће бити лако, али се надам да имамо снаге и памети", рекао је селектор Србије Зоран Терзић у Бакуу.

Селектор српских одбојкашица је навео да је победа Турске "мање-више" била изненађење, а убедљив тријумф над Русијом свакако.

"Онај ко је гледао утакмицу је видео да Русија није имала никакве шансе. Турска је играла добро, Русија испод сваког свог нивоа", казао је Терзић.

Туркиње је до победе над Русијом предводила Мерјем Боз са 23 поена, док су Кубра Акман и Еда Ердем постигле по 11.

У првом полуфиналном мечу од 16.00 часова састаће се Холандија и домаћин Азербејџан. Други полуфинални дуел, између Србије и Турске, играће се у суботу од 18.30 часова уз директан пренос на нашем Првом програму. Меч можете пратити и путем лајв стриминга на нашем порталу.

Број коментара 3

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 20. април 2024.
6° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво