Одбојкашице: Немамо право на грешку

Српске одбојкашице оптимистичне пред четвртфинале Европског првенства. Верују да су спремне за фазу такмичења у којој немају право на грешку.

Одбојкашице Србије играју у четвртак од 18.30 у Бакуу у четвртфиналу Европског првенства против победника дуела Белорусије и Чешке.

"Успешно смо завршиле први део такмичења, резултатски добро, а првенствено сам задовољна играчки, јер смо из утакмице у утакмицу играле све боље. Против Белгије су све играчице добиле шансу и заиста смо је искористиле како треба. Направиле смо лепу увертиру пред оно најважније што нас чека", рекла је Малешевићeва, саопштио је Одбојкашки савез Србије.

Она је навела да је њена екипа имала довољно времена да се припреми, пошто је имала проблема са повредама, али и да ће без обзира на паузу од три дана без утакмице, спремно дочекати четвртфинални меч.

"Чехиње знамо, играле смо два пута ове године, али белоруски тим не познајемо. Без обзира на све сигурна сам да ћемо спремне дочекати меч, немамо више право на кикс, иде елиминациона фаза и верујем да ћемо из утакмице у утакмицу играти све боље", рекла је она.

Јована Стевановић је оценила да њену екипу очекује најважнији део турнира.

"Играле смо добро против искунсих екипа, нисмо очекивале да ћемо са 3:0 победити Холандију. Све је прошло како треба, сада долази најбитнији део у коме се не прашта ниједан пораз. Концентрисане смо на сваку утакмицу, не знамо ко ће нам бити противник, али бићемо спремне. Стрпљиво чекамо, тренирамо", навела је Стевановић.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 26. април 2024.
8° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво