Терзић: Није битан противник, већ како ми играмо

Селектор женске одбојкашке репрезентације Зоран Терзић задовољан је после три победе на Европском првенству и истиче да није важно ко ће бити противник Србије у четврфиналу, већ да је важно како ће његова екипа играти.

Женска одбојкашка репрезентација Србије уписала је и трећу победу на Европском првенству у Азербејџану и Грузији, пошто је у Генџи била боља од селекције Белгије са 3:1 у сетовима.

"Задовољни смо после три победе и сада остаје да паметно искористимо ова три дана до четврфинала. Чекамо противника, не знамо ко ће то бити, али није ни претерано битно, битно је како ми играмо", рекао је Терзић.

Изабранице Зорана Терзића су још јуче обезбедиле пласман у четвртфинале шампионата Европе, а данас су освојиле и девети бод и само потврдиле прво место у Групи Д.

Србија ће меч четвртфинала ЕП играти у четвртак, 28. септембра, у Бакуу против победника меча осмине финала у којем ће се састати другопласирани тим из Групе Б и трећепласирани из Групе Д.

"Показало се и данас да када играмо са мотивом и када играмо нешто што знамо да играмо, да није битно ко је на терену, да можемо да победимо било кога... Екипа која је играла прве две утакмице данас је одиграла прва два сета и после тога тога су шансу добиле друге играчице и оне су ту шансу доста добро искористиле и показале да у наставку такмичења можемо да рачунамо на њих", рекао је Терзић.

У редовима Србије добру партију пружила је Ана Бјелица, која је утакмицу завршила са 13 поена.

"Велика победа, обзиром да смо печатирали то прво место у групи које нас води директно у четврфинале. Одрадили смо велики посао, мушки смо одиграли утакмицу, иако смо знали пре тога да смо у четврфиналу. Надам се да ћемо овако наставити даље", рекла је Бјелица.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 04. мај 2024.
13° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво