Читај ми!

Одбојкаши Новог Пазара бољи од загребачке Младости

Одбојкаши Новог Пазара победили су загребачку Младост са 3:2 у сетовима (25:19, 27:29, 25:17, 21:25, 15:12), на старту међународног турнира у Брчком. Наредни супарник у другом колу турнира у Босни и Херцеговини је домаћи тим Младост.

Новопазарце је до тријумфа предводио Ирфан Хамзагић са 23 поена, а пратили су га Марко Вукашиновић са 17, Марко Радосављевић са 14 и Алекса Поломац са 11 поена.

Марко Седлачек био је најефикаснији у екипи Младости са 15 поена, Сандро Дукић додао је 14, док су Кресимир Прлић и Марино Марелић уписали по 13 поена.

Нови Пазар ће у суботу од 17.00 у другом колу турнира у Босни и Херцеговини играти против домаће Младости, док ће у недељу од 11.00 одмерити снаге са словеначким Салонитом из Анхова.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

понедељак, 23. септембар 2024.
21° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи