Терзић одредио списак одбојкашица и најавио борбу за медаљу

Селектор женске одбојкашке репрезентације Србије Зоран Терзић саопштио је списак за Европско првенство и рекао да ће се његова екипа борити за медаљу.

"Очекивања су иста, имали одређених проблема или не. Навикли смо да се боримо за трофеје прошлих година и то ћемо радити и овог пута", рекао је Терзић дан пред пут.

Списак чине техничари: Бојана Живковић (Волеро Цирих) и Слађана Мирковић (Баку). Коректори: Ана Бјелица (Сао Пауло) и Тијана Бошковић (Езачибаши). Либера: Јелена Благојевић (Хемик Полице) и Теодора Пушић (Визура).

Блокери: Милена Рашић (Вакифбанк), Стефана Вељковић (Полице), Јована Стевановић (Казалмадјоре) и Мина Поповић (Бергамо).

Примачи: Бранкица Михајловић (Тјанђин), Тијана Малешевић (Сао Пауло), Бјанка Буша (Монтикјари) и Бојана Миленковић (Црвена звезда).

Најмлађе одбојкашице из београдских клубова, њих више од 120, тренирале су са репрезентативкама и на тај начин испратиле репрезентативке и пожелеле им срећу.

Српске одбојкашице ће играти у Групи Д на Европском првенству са Чешком, Холандијом и Белгијом.

"Имамо најтежу групу, ниједног аутсаједера, све три екипе су изузетно добре. Пуно тога ће зависити од прве утакмице против Чешке. Ако победимо, то ће бити добар замајац", навео је селектор Терзић.

Европско првенство ће се одржати од 22. септембра до 1. октобра у Азербејџану и Тбилисију.

Србија ће прву утакмицу играти у петак, 22. септембра од 15.00 против Чешке.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

среда, 24. април 2024.
10° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво