Грбић: Очекујем да пружимо најбољу партију

Селектор српских одбојкаша Никола Грбић рекао је да очекује да његова екипа пружи максимум против домаћина Пољске на почетку Европског првенства.

"Очекујем да пружимо најбољу партију коју у овом моменту можемо, то бих заиста волео да урадимо. Здрави смо и очекујем да ћемо сви бити спремни", рекао је Грбић у Варшави.

Србија ће у четвртак од 20.30 на Националном стадиону играти против домаћина Пољске на отварању Европског првенства.

"Услови су једнаки, Пољаци немају више времена од нас да се привикну на амбијент. Имали смо толико времена да момци осете салу и раде неке ствари које треба да се пробају када амбијент није уобичајен", казао је Грбић.

Репрезентативац Србије Александар Атанасијевић рекао је да не може да обећа победу.

"Сваки пут када обећамо нешто, заврши се другачије. Пре три године смо превише размишљали о амбијенту, а сада морамо да мислимо само о својој игри, не и спољним факторима", рекао је Атанасијевић.

Срећко Лисинац је казао да се Србија полако привикава.

"Надам се да ћемо показати оно за шта смо се спремали, да ћемо то изнети на терен и то ће, мислим, бити довољно да направимо добар резултат", казао је Лисинац.

Немања Петрић је рекао да су услови бољи него на светском шампионату пре три године.

"Очекујем прави спектакл", рекао је Петрић.

Горан Шкундрић је истакао да једва чека почетак такмичења.

"Већ смо играли овде, спремни смо у сваком случају. Сви смо 100 одсто спремни и једва чекамо да почне такмичење", казао је Шкундрић.

Поред Србије и Пољске, у Групи А су још Финска и Естонија.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

среда, 24. април 2024.
10° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво