Одбојкашице стигле у Београд: Следећа медаља је златна

Женска одбојкашка репрезентација Србије вратила се у Београд након освајања бронзане медаље на Гран прију у Нанђингу.

Изабранице Зорана Терзића на аеродрому "Никола Тесла" дочекали су први човек Одбојкашког савеза Србије Зоран Гајић и потпредседник Иван Миљковић.

"Задовољство ми је што могу да поздравим девојке после успеха. Направиле су одличан резултат, било је тешко, али су све време веровале у себе и стручни штаб. Надам се да ће наставити тако и у будућности", рекао је Гајић на конференцији за медије.

Потпредседник ОСС Иван Миљковић честитао је одбојкашицама на новој медаљи.

"Знам како је нашим одбојкашицама сада, овај салон на аеродрому изазива код мене велике емоције. Драго ми је што су људи пратили ваше игре и све време веровали у вас", поручио је Миљковић.

Селектор Зоран Терзић подсетио да су српске одбојкашице освојиле чак 15. медаљу у протеклој деценији.

"Били смо први на три турнира, а на завршном турниру трећи, надам се да ће на следећем Гран прију доћи злато. Девојке су издржале све, дошле су до нове медаље и показале квалитет", рекао је Терзић.

Најбољи поентер српске репрезентације Тијана Бошковић жали за поразом од Бразила у полуфиналу завршног турнира Гран прија.

"Нисмо биле на нивоу против Бразила, али смо победиле Кину на њиховом терену и доказале класу", навела је Бошковић.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

недеља, 05. мај 2024.
25° C

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара