Одбојкаши Србије у Београду настављају припреме

Мушка одбојкашка репрезентација Србије налази се у Београду где наставља припреме за предстојеће Европско првенство у Пољској.

Одбојкаши Србије су допутовали у Београд са Пала, где су се 12 дана припремали за шампионат у Пољској. Селектор Никола Грбић је играчима, после првог дела припрема, дао слободан дан, екипа у Београду наставља са припремама.

Мушка одбојкашка репрезентација је учествовала на 25 од досадашњих 29 шампионата Европе и освојила 10 медаља: две златне, једну сребрну и седам бронзаних.

Србија је до сада одиграла 184 утакмице и остварила 100 победа и 84 пораза.
Одбојкаши Србије ће на овогодишњем ЕП играти у Групи А са Пољском, Финском и Естонијом.

Првенство Европе ће свечано отворити Пољска и Србија утакмицом на Националном фудбалском стадиону у Варшави, 24. августа од 20.30 часова.

Србија ће у другом колу играти против Естоније, а у последњем против Финске.

Првопласиране репрезентације из све четири групе директно ће се пласирати у четвртфинале, док ће другопласиране и трећепласиране селекције играти у осмини финала.

Утакмице осмине финала и четвртфинала играће се у Кракову и Катовицама, а полуфинални мечеви, као и меч за треће место и финале, у Таурон арени у Кракову.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

уторак, 23. април 2024.
11° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво