Одбојкашице против Русије за пласман на финални турнир

Селектор женске одбојкашке репрезентације Србије Зоран Терзић рекао је да је његова екипа квалитетнија од Русије и да се нада победи на почетку трећег викенда Гран Прија.

Одбојкашице ће у петак стартовати на турниру Г групе трећег викенда Гран Прија у Хонг Конгу. У првом мечу изабранице селектора Терзића очекује дуел против Русије од 12.30.

"Русија још има шансе, ако победи све три утакмице иде на финални турнир и сигурно је да неће одустати. То је једно. Друго, сигурно да после последњих утакмица где смо их побеђивали желе реванш, тако да ће имати много мотива да нас победе", рекао је Терзић, преноси Одбојкашки савез Србије.

Србија је после два одиграна викенда прва на табели Гран прија са само једним поразом.

"И ми имамо наше мотиве. Утакмица против Русије нам значи пролаз на фајнал-сикс, али желимо да из утакмице у утакмицу играмо боље, да видимо где смо и да ли је она утакмица против Бразила била само лош дан или не. Надам се да ћемо одиграти једну праву утакмицу, надам се и победити, јер смо у овом тренутку квалитетнији", рекао је Терзић.

Одбојкашица Србије Милена Рашић рекла је да обе екипе имају велики мотив пред предстојећи дуел.

"Биће то једна добра утакмица, велики мотив имамо и ми и они. Ми, пре свега, да се кандидујемо за финални турнир. Али, не размишљамо само о тој победи, размишљамо да победимо у све три утакмице како бисмо дошле до жељеног нивоа што се тиче финалног турнира", рекла је Рашићева и истакла да ће њеној екипи за победу против Русије бити неопходан добар сервис и добар блок. "Искрено, надам се најбољем у сутрашњем мечу", додала је она.

Србија ће у другом колу, у суботу, играти против Јапана од 7.15, а у последњем колу у недељу против Кине од 9.45 часова.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

понедељак, 23. септембар 2024.
28° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи