Одбојкаши Србије против Француске и САД на финалном турниру

Мушка одбојкашка репрезентација Србије на финалном турниру Светске лиге, који се од 4. до 8. јула одржава у Бразилу, играће у Групи К заједно са селекцијама Француске и Сједињених Америчких Држава.

Србија ће своје такмичење почети против репрезентације САД, 5. јула од 22.40. У истом термину следећег дана играће против одбојкаша Француске, објавила је данас Светска одбојкашка федерација (ФИВБ).

У Ј групи ће играти Бразил, Русија и Канада.

Првопласирана екипа Групе Ј у полуфиналу се састаје са другим тимом Групе К, 7. јула од 20.05, док ће победник Групе К играти са другим из групе Ј од 22.10.

Меч за треће место је у недељу, 8. јула у 1.00. а финале у 4.05.

Титулу у Светској лиги брани репрезентација Србије.

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 21. септембар 2024.
21° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи