Радослав Милић изабран за председника Скупштине ОСС

Директор одбојкашког клуба Нови Пазар, Радослав Милић, изабран је за председника Скупштине Одбојкашког савеза Србије (ОСС).

Милић је на редовној седници Скупштине ОСС једногласно изабран за предсеника тог тела, а на предлог председника ОСС Зорана Гајића.

На предлог Одбојкашког савеза Београда (ОСБ) дужности делегата су разрешени Драгољуб Милошевић, Ана Аврамовић, Зорица Бјелић, Слободан В. Милошевић, Ненад Голијанин, Зоран Козомора, Слободан Г. Милошевић, Душан Кесер и Цвијета Каран са 36 гласова за и једним гласом против.

Након разрешења делегата, Гајић је захвалио дугогодишњем генералном секретару Слободану Милошевићу за допринос развоју Одбојкашког савеза, као и на помоћи коју и данас пружа.

За делегате ОСБ у Скупштини предложени су Младен Маран, Иго Миљковић, Драган Тадић, Драгослав Вучинић, Славиша Перовић, Никола Ђуричић, Душан Костић, Стеван Жунић и Зоран Митић, што је и прихваћено.

На седници је разматран и усвојен извештај о раду за 2016, затим план рада за 2017, финансијски извештај за 2016, као и план за 2017. годину.

На предлог новог председника Скупштине ОСС Радослава Милића делегати су једногласно усвојили предлог да се у Надзорни одбор изаберу Никола Вуковић као председник и Слободан Ћурчић и Драган Тадић као чланови.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 25. април 2024.
14° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво