Грбић задовољан викендом у Техерану

Селектор муше одбојкашке репрезентације Никола Грбић рекао је да је задовољан игром и реакцијом екипе у данашњој утакмици против Белгије у Светској лиги, али да се треба концентрисати на наредни меч против Аргентине.

"Изузетно сам задовољан реакцијом момака трећи дан узастопно. Није било лако, огроман терет турнира изнела је малтене једна шесторка. Концентрација на данашњој утакмици је била изузетно висока, кренули смо агресивно од прве лопте. Видело се да када смо концентрисани и када играмо овако, да није важно ко је са друге стране мреже. На све је утицао и пораз од Белгије у Србији, хтели смо да покажемо да је то био лош дан и да је ово данас наша вредност на терену", рекао је Грбић.

Одбојкаши Србије победили су данас у Техерану селекцију Белгије са 3:0 по сетовима (25:22, 25:18, 25:20) и остварили пету победу у Светској лиги у којој бране титулу. Једини пораз Србија је претрпела од Белгије у Новом Саду.

Србија ће током трећег викенда, од 16. до 18. јуна, играти у Кордоби, у Групи Г са Аргентином, Бугарском и Бразилом.

Одбојкаши Србије ће у Кордобу отпутовати из Техерана у понедељак, преко Истанбула и Сао Паула, а у Аргентину би требало да стигну у уторак, 13. јуна у 6.20 часова по средњеевропском времену.

"Следи дуг пут у Аргентину. Такав је систем такмичења, не смемо да размишљамо о томе јер то може да нам буде изговор за евентуални неуспех. Наша концентрација и размишљање је на наредног противника, а то је Аргентина и само о томе треба да размишљамо", рекао је Грбић.

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 20. септембар 2024.
19° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи