Читај ми!

Србија се реванширала Белгији

Србија – Белгија 3:0 (25:22, 25:18, 25:20). Одбојкаши Србије забележили су и трећу победу на другом турниру Светске лиге, пошто су у Техерану савладали селекцију Белгије са 3:0.

Још једну блиставу партију пружили су пулени Николе Грбића и забележили пету победу у овогодишњој Светској лиги. Доказала је Србија да јесте квалитетнија од Белгије и реванширала им се за пораз у Новом Саду. С друге стране, овом победом је актуелни победник Светске лиге још један корак ближе Финалном турниру.

Србија је викенд у Техерану завршила са три победе и само једним изгубљеним сетом. Екипа Николе Грбића сада има скор од пет победа и једног пораза у Светској лиги у којој брани титулу.

Изабраници Николе Грбића су се данашњом победом реванширали Белгији за пораз од пре недељу дана у Новом Саду.

Србију је до тријумфа предводио Дражен Лубурић са 19 поена, Марко Ивовић је уписао 13, а Срећко Лисинац девет поена. У пораженом тиму најбољи је био Брам ван дер Дрис са 10 поена.

Трећи викенд Светске лиге на програму је у Аргентини, а противници Србије ће поред домаће селекцији бити и Бугарска и Бразил.

Овако је протекао меч у Техерану:

17.01 - Крај меча, Србија је добила и трећи сет са 25:20. Убедљива победа наших одбојкаша који су се тако реванширали Белгијанцима за пораз у првом колу Светске лиге.

16.39 - Србија добија и други сет резултатом 25:18. Наши одбојкаши још боље су ушли у други сет, на оба техничка тајм-аута имали су велику предност (8:2 и 16:8) . До краја сета  Белгијанци нису упевали да повежу игру па су наши момци рутински привели сет крају и дошли до великих 2:0.

16.10 - Одбојкаши Србије добили су први сет против Белгије резултатом 25:22. Изабраници Николе Грбића одлично су стартовали контролишући игру током целог сета. На оба техничка тајм-аута отишли су са предношћу (8:7 и 16:14) и стречену предност успели су су да сачувају до краја сета.

15.40 - Почео је меч у Техерану између селекција Србије и Белгије.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

среда, 18. септембар 2024.
17° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи