Читај ми!

Пораз српских одбојкаша од Белгије у Новом Саду

Одбојкаши Србије поражени су од Белгије у Новом Саду са 3:0 (25:20, 25:18, 25:23) у мечу другог кола Светске лиге. Наредни меч изабраници Николе Грбића играју у недељу против Канаде.

Одбојкашка репрезентација Србије изгубила је од Белгије 3:0 (25:20, 25:18, 25:23) у Новом Саду у другом колу првог викенда Светске лиге.

Актуелни шампиони Светске лиге сада после две утакмице у Б групи имају једну победу и пораз. Канада води у групи са две победе.

Раније данас у истој групи у Новом Саду, селекција Канаде остварила је други тријумф пошто је славила против САД 3:2 (23:25, 25:19, 18:25, 25:23 и 15:11).

Српски одбојкаши у 3. колу играју у недељу против Канаде од 19 сати, а три сата пре састају се САД и Белгија.

Овако је протекао меч у Новом Саду:

20.33 - Крај меча и трећег сета, Србија - Белгија 23:25. Као и претходна два сета гости су од старта кренули агресивније и на оба техничка тајм-аута отишли с предношћу (8:5, 16:14). До краја меча рутински су одржавали предност и на крају заслужено дошли до победе у овом дуелу.

19.58 - Крај другог сета, Србија - Белгија 18:25. Белгијанци су боље започели и други сет. Наши одбојкаши накратко су успели да резултатски приђу ривалу и оду на први технички тајм-аут с предношћу 8:7. Ипак, Белгијанци су у наставку сета играли готово без грешке и заслужено славили на крају сета. Селектор Грбић честим променама покушава да нађе поставу која би могла да парира расположеном противнику. 

19.25 - Крај првог сета, Србија - Белгија 20:25. Одбојкаши Белгије водили су од почетка меча па се на први технички тајм-аут отишло са 6:8. И у наставку сета Белгијанци нису попуштали па су на други технички тајм-аут отишли с предношћу 16:14. Ни до краја сета наши одбојкаши нису успели да се резултатски приближе противнику па је први сет завршен резултатом 25:20. У финишу меча наши момци успели су да спасу четири меч лопте али не и пету.

19.00 - У Новом Саду почео меч између одбојкаша Србије и Белгије.

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

понедељак, 06. мај 2024.
20° C

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара