Грбић: Максимално ангажовање на свакој утакмици

Селектор одбојкашке репрезентације Србије Никола Грбић рекао је да његови играчи морају да буду максимално ангажовани у свакој утакмици, као и да ће тако бити и у недељу, у последњој утакмици квалификационог турнира у Загребу за Светско првенство, без обзира што је пласман већ обезбеђен.

"Оно што желим је да моји момци кад иду на утакмицу буду максимално ангажовани, без обзира на противника, без обзира да ли смо се квалификовали или не, без обзира да ли играо или не, да сви који су ту буду спремни да уђу на поен, на пола сета, на сет или да одиграју целу утакмицу", рекао је Грбић после утакмице у Загребу.

Он је објаснио да има разлога зашто тражи такав приступ од својих одбојкаша.

"Желим максималну ангажованост, не да бих ја јурио неки рекорд победа или не знам шта, него, једноставно, зато што мислим да је довољно јако мало да се искомпликује цела утакмица и онда се потроши много више енергије него што би требало, а резутат се доводи у ризик. То се на срећу није десило ни данас ни јуче, јер су момци заиста имали одличан приступ и привели су крају обе утакмице на врло ефикасан начин", рекао је Грбић.

Хрватска нема шансе да се пласира на Светско првенство, тако да сутрашњи резултат нема такмичарски значај.

"Што се тиче сутрашње утакмице, очекујем потпуно исти приступ, без обзира што смо се пласирали. Ја то нисам ни знао док ми нисте рекли. Једноставно, желим да сутра уђемо у утакмицу и одиграмо онако како захтева дрес који носимо, и да одиграмо на нивоу имена које имамо", рекао је Грбић.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 19. септембар 2024.
25° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи