Српски одбојкаши победили и Данску

Мушка одбојкашка репрезентација Србије победила је Данску са 3:0 у сетовима (25:23, 34:32, 25: 19), у другом колу Групе Е европских квалификација за Светско првенство.

Српски одбојкаши су остварили другу победу на турниру у Загребу. На старту квалификација, репрезентација Србије је истим резултатом савладала Белорусију.

Селектор Србије Никола Грбић сматра да је најбитније што је против Данске остварена максимална победа, али истиче и да му је драго што је успео да пружи шансу играчима који немају често прилику да играју.

"Најважнија ствар од свега је да смо победили са 3:0, као и што је пар играча добило прилику да игра, а који иначе не би имали толико шанси. Све је протекло како сам планирали. Задовољан сам резултатом", рекао је Грбић за сајт Одбојкашког савеза Србије.

"Данашња утакмциа је била, надам се, лепа лекција. Лепа лекција из разлога зато што би из овог меча играчи требало да схвате да и када ниси на свом нивоу и када противник почне да игра боље, и када крене нервоза и несигурност, можеш да победиш", рекао је Грбић.

Следећу утакмицу играће сутра од 17.30 против Швајцарске.

"Наредни противници су сличног или истог квалитета као Данска. Морамо да променимо приступ уласка у мечеве уколико желимо да не ризикујемо да губимо сетове или евентуално утакмице", закључио је Грбић. 

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 28. март 2024.
17° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво