Грбић подмладио тим за одбрану трофеја у Светској лиги

Селектор одбојкашке репрезентације Србије Никола Грбић саопштио је коначан списак од 18 играча за наступ у Светској лиги где "орлови" бране трофеј.

На списку се налазе:

Техничари: Никола Јововић (Монца), Алекса Брђовић (Југра Сургут), Макс Буцуљевић (АЦХ Волеј).

Коректори: Александар Атанасијевић (Перуђа), Дражен Лубурић (Хирошима), Александар Благојевић (Црвена звезда)

Либера: Невен Мајсторовић (Рен), Горан Шкундрић (Плоешти).

Блокери: Марко Подрачанин (Перуђа), Срећко Лисинац (Белхатов), Петар Крсмановић (Јурга Сургут), Александар Околић (Берлин), Стеван Симић (Војводина).

Примачи: УрошКовачевић (Верона), Марко Ивовић (Рессовија Жесов), Немања Петрић (Модена), Милан Латић (Бидгошч) и Миран Кујунџић (Војводина).

Србија, актуелни победник Светске лиге, играће током првог викенда (2 - 4. јун) у Б групи у Новом Саду са САД, Белгијом и Канадом.

У оквиру другог икенда (9 - 11. јун) одлази у Техеран на дуеле са Аргентином, Ираном и Белгијом, а током трећег у аргентинску Кордобу (16 - 18. јун) против домаће селекције, Бугарске и Бразила.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 20. септембар 2024.
22° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи