Одбојкаши Црвене звезде у финалу плеј-офа

Одбојкаши Црвене звезде пласирали су се у финале плеј-офа Суперлиге, пошто су у четвртој утакмици полуфинала у Београду победили екипу Новог Пазара са 3:2 (25:22, 23:25, 25:20, 19:25, 15:13).

Црвена звезда је серију добила укупним резултатом 3:1, а за трофеј ће се борити са новосадском Војводином, која је раније из доигравања елиминисала Јединство из Старе Пазове са 3:0 у победама.

Црвено-беле је до тријумфа у последњем овосезонском дуелу против Новог Пазара предводио Александар Благојевић са 24 поена, а следили су га Милутин Нејић са 17, Душан Стојсављевић са 15 и Немања Машуловић са 10 поена.

Новопазарац Ирфан Хамзагић био је најефикаснији играч сусрета са 27 поена, а у пораженом тиму истакли су се и Марко Радосављевић са 19, Срећко Ристић 17 и Душан Лопар са 10 поена.

Утакмицу, која је трајала два часа и девет минута, пратило је око 200 гледалаца у Спортском центру "Вождовац" на Бањици.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

недеља, 22. септембар 2024.
12° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи