Хамзагић: Куп подстрек за плеј-оф

Најбољи играч завршног турнира Купа Србије Ирфан Хамзагић сматра да је екипа Новог Пазара освајањем трофеја остварила велики успех, који ће бити најбољи подстрек уочи старта плеј-офа и борбе за шампионску титулу.

"Потпуно је невероватан осећај што смо ушли у историју као први тим из Новог Пазара са трофејом Купа Србије. Хвала публици која нас је подигла у првом сету финалног меча са Војводином током којег смо све време губили, али на крају преокренули и после дошли до тријумфа", рекао је Хамзагић.

Он је додао да је освајање Купа најбољи могући подстрек уочи плеј-офа.

"Борићемо се и за други трофеј, играћемо храбро и надам се најбољем", рекао је одлични коректор.

Тренер Пазараца Саша Стефановић такође је нагласио значај првог трофеја за град Нови Пазар у колективним спортовима.

"Велики дан за све који су о овом сањали дуги низ година и сузе играча говоре колико им је стало. Наравно, и момци који су дошли са стране, и ја са њима, употпунили су целину, која је заједно са публиком донела велики успех. Сада је притисак мањи, креће плеј-оф, пут је тежак, прво Ниш, па Звезда и, ако прођемо, на крају Војводина", рекао је Стефановић.

Нови Пазар је у финалу завршног турнира Купа Србије савладао Војводину са 3:0, а претходно је у драматичном полуфиналу био бољи од Црвене звезде 3:2.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

уторак, 07. мај 2024.
16° C

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара