Читај ми!

Финални турнир одбојкашког Купа у Новом Пазару

Одбојкашки клуб Нови Пазар биће 25. и 26. фебруара домаћин финалног турнира Купа Србије, а у полуфиналу ће за ривала имати браниоца трофеја Црвену звезду, одлучено је жребом у Одбојкашком савезу Србије у Београду. У другом полуфиналу састаће се Војводина и Косовска Митровица, која је једини прволигаш међу четири најбоља тима у овом такмичењу.

"Кандидат за техничког организатора била је и новосадска Војводина, па је на крају одлучио жреб. Ово је велика част за наш клуб, али и обавеза. Обећавамо спектакл, добру одбојку и пуне трибине", рекао је председник Новопазараца Ервин Ћоровић.

Нови Пазар је трећи пут у завршници најмасовнијег такмичења, а домаћин финалног турнира био је и 2013. године.

"Увак смо у полуфиналу ишли на Црвену звезду, тако је и сада. Добили смо можда и најтежег ривала, два пута смо губили, али сада смо домаћини са идејом да будемо и освајачи Купа Србије. Биће тешко, фаворита нема, а потајно се надамо тријумфу", навео је Ћоровић.

Сатница финалног турнира Купа Србије биће накнадно објављена.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 26. април 2024.
18° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво