Читај ми!

Одбојкаши Новог Пазара на финалном турниру Купа Србије

Одбојкаши Новог Пазара пласирали су се на завршни турнир Купа Србије, иако су у реваншу четвртфинала, после 108 минута игре, поражени од Спартака у Љигу са 2:3 (25:22, 16:25, 18:25, 25:14, 7:15). Пазарци су изборили трећи наступ у завршници најмасовнијег домаћег такмичења у последњих пет година, пошто су у првом мечу на домаћем терену славили резултатом 3:0.

Екипу Спартака до тријумфа је предводио Никола Гајевић са 16 поена, а пратили су га Иван Главинић са 15 и Никола Миловановић са 10 поена.

Најефикаснији код Новог Пазара био је Александар Симић са 16 поена, док је Ирфан Хамзагић уписао 10.

Место међу четири најбоља тима у Купу Србије раније је обезбедио прволигаш Косовска Митровица.

Друга утакмица четвртфинала између браниоца трофеја Црвене звезде и Младог радника на програму је 26. децембра у Београду, а Пожаревљани, који су водећи у Првој лиги, браниће предност од 3:2 из првог меча.

Партизан и Војводина ће први четвртфинални дуел одиграти 26. децембра у Београду, док је реванш 25. јануара у Новом Саду.

Финални турнир Купа Србије, 52. по реду, одржаће се 25. и 26. фебруара, а домаћин ће бити накнадно одређен.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 20. април 2024.
4° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво