Читај ми!

Зоран Гајић за РТС: Вањи Грбићу су врата увек отворена

Нови председник одбојкашког савеза Србије Зоран Гајић био је гост у Дневнику РТС-а и говорио о плановима за рад у српској одбојци.

"Пре свега су планови да се настави даље учешће наших националних селекција на свим такмичењима и да задржимо што је могуће виши такмичарски ниво. Исто тако морамо да имамо више слуха за наше регионалне савезе и за одбојку у унутрашњости Србије. Што се тиче самог сервисирања националних селекција заиста је ситација доста добра. Никада држава није боље помагала врхунски спорт. Буџети савеза су сасвим солидни за сервисирање репрезентације. Али, за други део приче потребна су још два спонзора, за развој лиге и за развој одбојке у унутрашњости", рекао је нови председник ОСС.

На питање какав је његов статус у Азербејџану, где ради као тренер, Гајић је рекао: "Сви у  клубу су поздравили мој избор и дозволили ми да се максимално посветим раду у одбојкашком савезу". 

Упитан како кометарише изјаву Вање Грбића да се повлачи из српске одбојке рекао је: "Ја сам раније говорио да не доживљавам Владимира као противника, то су била два концепта. Не доживљавам ништа лично, он је имао мало емотивнији наступ, али ми спортисти смо такви људи, са нама уопште није лако. Ја не сматрам да је Вања губитник и моја врата су за њега увек отворена". 

Број коментара 3

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 21. септембар 2024.
15° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи