Читај ми!

Владимир Грбић: Голијанин да оде са места председника ОСС

Легендарни српски одбојкаш Владимир Грбић поручио је да председник Одбојкашког савеза Србије (ОСС) Ненад Голијанин мора да напусти ту функцију пошто није гласао против пријема косовског савеза у Међународну одбојкашку федерацију (ФИВБ). Ванредна Скупштина ОСС, на којој ће се гласати о поверењу Голијанину, одржаће се 25. октобра.

"Од 1991. године, откад сам део Одбојкашког савеза, нисмо били у тежој ситуацији. Ту смо јер смо изашли из оквира спортске организације каква је ОСС. Умешана је политика без икакве потребе и то због личног става председника Ненада Голијанина. На Конгресу у Аргентини, требало је гласати против пријема Косова у ФИВБ и са тим смо сви сагласни", рекао је Грбић Танјугу.

Грбић, који је актуелни први потпредседник ОСС, истакао је да је на седници Извршног одбора, која је уследила после Конгреса ФИВБ, интерни договор био да се сачува интегритет и јединство организације, што је рађено претходних 20 година, и да се закаже ванредна Скупштина ОСС.

"Председник Голијанин, који је одговоран за актуелну ситуацију, то није испоштовао, дискредитујући чланове ИО у медијима. Мој став је да на предстојећој ванредној Скупштини треба да се изгласа неповерење председнику Ненаду Голијанину. Уверен сам да ће делегати ОСС донети најбољу одлуку за српску одбојку", закључио је Грбић.

Ванредна Скупштина, на којој ће се гласати о поверењу Голијанину, ОСС ће одржати 25. октобра.

Број коментара 9

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 26. април 2024.
17° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво