Читај ми!

Одбојкаши Србије сместили се у хотел у Истанбулу

Мушка одбојкашка репрезентација Србије јутрос око четири сата ушла је у собе хотела Мериот у Истанбулу, саопштио је Одбојкашки савез Србије.

Српски репрезентативци ће се одмарати до поднева, а очекује се да ће после 12 часова добити информације о наставку пута за Техеран.

Велику помоћ српској одбојкашкој експедицији пружио је генерални конзул Србије у Истанбулу Зоран Марковић.

Одбојкаши Србије су синоћ кренули за Техеран, летом до Истанбула. Планирано је било да авион са аеродрома "Никола Тесла" крене у 20.20 часова, а полетео је у 20.39. У тренутку терористичког напада у Истанбулу око 21 час по средњеевропском времену, репрезентативци Србије су били у авиону на 10.000 метара висине негде изнад Бугарске.

Авион из Београда је на аеродром "Ататурк" у Истанбул слетео синоћ у 22.05 часова, сат времена после терористичког напада. Одбојкаши су из авиона ушли у аеродромску зграду у 1.25 часова после поноћи, а у 4.15 часова сместили су се у собе хотела Мериот у Истанбулу, наводи се у саопштењу.

Одбојаши Србије нису, како је планирано, у понедељак, 28. јуна отпутовали за Техеран, јер је због невремена у Београду био отказан лет за Истанбул, па су ка престоници Ирана кренули синоћ.

Репрезентација Србије ће у склопу трећег викенда прве дивизије Светске лиге играти у Групи И у Техерану, од 1. до 3. јула, са Ираном, Аргентином и Италијом.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 20. септембар 2024.
17° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи