Компанија "Винер штедише" уз Одбојкашки савез

Председник Одбојкашког савеза Србије Александар Боричић изјавио је, поводом потписивања уговора о сарадњи са компанијом "Винер штедише", да у наредном периоду очекује још боље резултате заједничког рада.

"Када смо потписивали први уговор са угледном компанијом, били смо свесни да је то потпуно нови вид сарадње, до тада несвојствен овом поднебљу. Из месеца у месец, на обострано задовољство јављале су се и биле реализоване многе креативне идеје", нагласио је Боричић на свечаности у београдском Спорт кафеу. Он је напоменуо да је велики проблем свих наших клубова лоша материјална ситуација и истакао да је за бољитак на том плану неопходна знатна подршка локалне самоуправе".

"Наша лига је вероватно најмлађа у Европи, а примарни задатак свих нас мора бити да се кроз њу стварају врхунски играчи и будући репрезентативци", оценио је Боричић. Председник ОС је додао да је за још бољи уговор са спонзором наредне године потребан предани рад, више публике и медијске пажње него до сада.

Председник Удружења клубова савезног ранга Горан Ћато нагласио је да је прошла сезона према свим показатељима била боља од претходне и изразио очекивање да ће се такмичење и ове године одвијати без икаквих проблема. "Сматрам да смо као организација способни да регулишемо све обавезе које су пред нама, а једини проблем са којим се суочавамо већ дуги низ година јесу финансије", изјавио је Ћато.

Члан Управног одбора компаније "Винер штедише" Кристоф Рат нагласио је да му је драго што је сарадња са ОСС "све плоднија", уверен да ће још много пута бити продужавана. Према његовим речима, одбојка је у Србији изузетно занимљив и атрактиван спорт и намеће обавезу даљег улагања.

У наредној сезони компанија "Винер штедише" ће у сарадањи са "Спортским журналом" сваког месеца награђивати најбољег играча и играчицу елитног ранга такмичења.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 19. септембар 2024.
17° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи