Јуниорке Србије изгубиле од Рускиња

У првом колу Б групе одбојкашког Првенства Европе за јуниорке репрезентација Србије је у Перуђи изгубила од селекције Русије са 3:1 (20:25, 25:20, 25:18, 25:22), после 109 минута игре.

Јуниорке Србије су заслужено поражене у првом мечу европског првенства. Имале су изабранице селектора Зорана Ковачића вођство од 1:0 у сетовима, али то је било све што су успеле да остваре против расположених Рускиња.

Наша репрезентација у суботу у другом колу од 20,30 часова игра против селекције Француске.

Србија: Малешевић (10), Пуцаревић, Росић, Шиљковић (14), Хелић (1), Марковић, Пантовић (3), Нинковић (6), Милосављевић (5), Рашић (7), Бјелица (2), Лазаревић (11).

Русија: Јефимова (4), Богачева (11), Панкова, Шукајло, Кисељева (17), Наумова (16), Коновалова (7), Смирнова (5), Червова (10), Писаренко, Уралева, Шукина.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

среда, 24. април 2024.
10° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво