Светска лига

Самба на мрежи

Гостовањем у Јужној Америци, одбојкаши Србије започињу 11. циклус Светске лиге. Бразилци у меч улазе са 12 узастопних тријумфа у међусобним дуелима, али и ослабљени неиграњем Жибе.

Селекцију Србије предводиће Никола Грбић коме ће то бити 107. меч у десетој сезони Светске лиге. Утакмица ће се играти у 15 часова уз директан ТВ пренос на Другом програму.

Одбојкаши Бразила и Србије (укључујући мечеве Југославије и СЦГ) до сада су одиграли 30 званичних мечева од којих је наша репрезентација тријумфовала само пет пута. Први меч две селекције одиграле су 1962. године у Италији када су Бразилци тријумфовали са 3:1. Интересантно да је и последњи меч између наше селекције и Бразила на СП у Јапану завршен истим резултатом.

У Светској лиги Бразилци воде са 10-2 у победама.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 26. април 2024.
14° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво