Јелена у четвртфиналу, Ана изгубила од Пашекове!

Јелена Јанковић лако је дошла до четвртфинала тениског турнира у Монтреалу, пошто је у трећем колу надиграла Стефани Дубоа са 2:0 у сетовима, док је Ана Ивановић неочекивано изгубила од Тамире Пашек са 2:1.

Јелана Јанковић освојила је први сет са 6:3, док је у другом делу игре противници из Канаде препустила само два гема - било је 6:2.

У четвртфиналу ЈЈ ће играти против Доминике Цибулкове из Словачке, која је победила Нађу Петрову  са 7:6, 6:2.

Ана Ивановић у 3. колу није успела да надигра 18-огодишњу Аустријанку Тамиру Пашек која се налази на 94. месту WТА ранг листе. Ана је изгубила први сет са 6:2. У другом је заиграла много боље, добила га са 6:1 и чинило се да је на добром путу да оправда улогу фаворита.

Међутим, Тамира Пашек повела је са 3:0 у гемовима на старту трећег сета и Ана Ивановић није могла да преокрене резултат. Једва се спасила да не изгуби гем на свој сервис при резултату 4:1 за Тамиру. До краја није успела на начини брејк, за разлику од Аустријанке, која је пуна самопоуздања освојила одлучујући сет са 6:2.

Број коментара 30

Пошаљи коментар
Види још

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 26. април 2024.
7° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво