Ана без полуфинала

Ана је стала. Српска тенисерка Ана Ивановић није успела да се пласира у полуфинале турнира у Луксембургу пошто је изгубила од 44. тенисерке света Јулије Гергес из Немачке са 0:2 у сетовима (3:6, 1:6).

Ивановићева, 26. тенисерка света, тако није успела да понови игру и резултат од прошле недеље, када је у четвртфиналу турнира у Линцу победила Гергесову, а потом и победом над Пети Шнидер у финалу освојила турнир.

Тенисерке су на почетку меча освојиле по гем на свој сервис, након чега је Герегесова направила брејк и убрзо повела са 3:1. Она је ту предност чувала до краја сета, а у деветом гему је други пут одузела сервис противници и за нешто више од пола сата игре повела у мечу.

Гергесова је сигурна била и на почетку другог сета, у другом гему је направила брејк, затим освојила гем на свој сервис и повела са 3:0. Четврти носилац на турниру, Ивановићева је у наредном гему успела да прекине серију противнице, али је Гергесова након тога везала три гема и за сат игре остварила пласман у полуфинале.

Јулија Гергес ће у полуфиналу играти против сународнице Анђелике Кербер, 52. тенисерке света, која је победила Полону Херцог из Словеније са 6:4, 6:2.

Број коментара 29

Пошаљи коментар
Види још

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 25. април 2024.
7° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво