Ана без полуфинала

Српска тенисерка Ана Ивановић остала је без полуфинала турнира у Пекингу, јер је у мечу четвртфинала поражена од данске тенисерке Каролине Возњацки са 2:0, по сетовима 7:6, 6:4. Меч пресудио велики број неизнуђених грешака српске тенисерке.

Иако је била у доброј форми, српска тенисерка Ана Ивановић није успела да се пласира у полуфинале турнира у Пекингу. У четвртфиналном мечу од ње је била боља данска тенисерка пољског порекла Каролина Возњацки.

Возњацки, која ће од понедељка избити на чело ВТА листе, успела је тако да настави са сјајним играма на овом турниру.

На целом мечу виђена је велика борба. Меч је боље отворила данска тенисерка, која је средином тог периода игре имала брејк предности. Ипак, Ивановићева је се врати у игру успела и да меч одведе у тај брејк.

Ипак, српска тенисерка није била довољно концентрисана у тим тренуцима и брзо је пустила Данкињи да направи велику предност. Све што је Ана успела је да смањи разлику.

Возњацки је одлично почела и други сет, где је одмах одузела сервис Ивановићевој. При вођству од 3:1 за данска тенисерка је у борби за један поен, после незгодног доскока повредила ногу.

Меч је прекинут на десетак минута, а после указане лекарске помоћи, Возњацки је наставила игру.

Успела је Возњацки да после тога узме још један поен српској тенисерки и поведе са 5:2, али Ана је са два узастопно освојена гема ипак вратила неизвесност на мечу.

У одлучујучем гему, Ана је имала шансу да брејком продужи овај дуел, али је Возњацки, захваљујући грешкама српске тенисерке, ипак успела да освоји гем и победи на мечу.

Меч је пресудио велики број неизнуђених грешака српске тенисерке која је, и поред тога што је забележила већи број винера, имала скоро три пута више неизнуђених грешака од противнице.

Број коментара 38

Пошаљи коментар
Види још

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

среда, 24. април 2024.
10° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво