Ана немоћна

Српска тенисерка Ана Ивановић поражена је у првом колу турнира у Штутгарту од Пољакиње Агњешке Радванске са 2:0. По сетовима је било 7:6, 6:4.

Ана је тако елиминисана са овог турнира. Агњешка Радванска пети је  носилац на турниру у Штутгарту.

Ивановићева је пружила солидан отпор осмој тенисерки света. Први сет је изгубила у тај брејку са 4:7, пошто је претходно надокнадила брејк заостатка. У другом сету је водила са 3:1, али је испустила предност и на крају изгубила после сат и 47 минута игре.

Радванска је Ивановићеву елиминисала и на претходном WТА турниру на коме је учествовала српска тенисерка - Мастерсу у Мајамију.

Ивановићева је такмичење у Мајамију завршила у другом колу, пошто је претходно прекинула низ од четири узастопна пораза што јој се десило први пут у професионалној каријери.

Укупно је Радванска победила на три од шест дуела са Ивановићевом, 57. тенисерком света. Последња три њихова дуела Ивановићева је изгубила.

Радванска ће у наредном колу турнира у Штутгарту, чији наградни фонд износи 700.000 долара, играти са 20. тенисерком света Шахар Пер из Израела.

Ана је у дублу већ испала након што је у пару са Андреом Петковић изгубила од британско-америчке комбинације Сара Борвел и Ракел Копс-Џонс - 7:5, 3:6, 10:6.

Број коментара 16

Пошаљи коментар
Види још

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

понедељак, 06. мај 2024.
26° C

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара