Ђилас: Терени нека остану Новаку Ђоковићу

Градоначелник Београда Драган Ђилас изјавио је да би тениским теренима "Милан Гале Mушкатировић" требало и наредних година да "управља Новак Ђоковић и његова породица".

На тениским теренима "Милан Гале Мушкатировић" данас се завршио први АТП турнир у Београду.

"Мислим да је Београд добио заиста сјајан догађај са тениским турниром који нас је на тај начин уврстио на мапу Европе и света. Објекат који је тамо направљен заиста сјајно изгледа. Та територија не може да се препозна. Заслуге за то свакако иду граду, републици и општини Стари град, али највише Новаку Ђоковићу и његовој породици", рекао је Ђилас агенцији Бета.

Према његовим речима, сада се већ поставља питање шта ће бити сутра са теренима.

"Моје мишљење је да би Новак Ђоковић требало да настави да управља тим објектом, наравно уз одређену надоканду општини која је власник, и да се тако припремимо за следећу годину и све остале док имамо АТП турнир", рекао је Ђилас.

Он је објаснио да је то начин да се "направе нови млади тенисери, али и да се омогући неким новим клинцима да се баве овим спортом".

Број коментара 2

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 19. април 2024.
9° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво