Ана у трећем колу Мајамија

Српска тенисерка Ана Ивановић успешно је стартовала на турниру у Мајамију пошто је у мечу другог кола савладала Францускињу Полин Парментије са 2:0 у сетовима - 6:4, 6:3.

Ивановићева је на турниру постављена за 25. носиоца и била је слободна у првом колу, а у дуелу против 106. тенисерке света остварила је пету победу ове сезоне, после четири узастопна пораза. 

Након великог пада на WТА листи, победа над Францускињом свакако ће много значити српској тенисерки у наставку сезоне. Иако није бриљирала, Ивановићева је у мечу којег је обележило шест брејкова ипак смогла снаге да тријумфује после 70 минута игре. Био је ово први међусобни окршај две противнице.

У трећем колу турнира који се игра за наградни фонд од 4,5 милиона долара Ивановићева ће се састати са шестим носиоцем Пољакињом Агњешком Радвањском, која је савладала Рускињу Јекатерину Макарову са 7:5, 6:0.

Са годину млађом Пољакињом Ана Ивановић је до сада одиграла четири меча и води са 3:1, а последњи дуел добила је Радвањска прошле године у Риму са 2:1 у сетовима.

Број коментара 40

Пошаљи коментар
Види још

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 20. април 2024.
6° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво