Читај ми!

Ђоковић преслишао Хуркача, чека се Надал за нови тениски класик

Новак Ђоковић савладао Пољака Хурбета Хуркача са 2:0 по сетовима 6:3, 6:4 и пласирао се у полуфинале Мастерса у Мадриду. Наредни ривал нашег аса биће бољи из дуела два Шпанца – Надала и Алказара.

Деловало је да је Ђоковић са пола снаге сломио отпор солидног Хуркача. Пољак није имао решења за игру нашег тенисера, доста је грешио. Парирао је снажним сервисима, ипак то није било довољно да озбиљније запрети, Ђоковић му није дозволио да освоји нити једну брејк прилику на мечу. На крају Новак је убедљиво победио и пласирао се у полфинале.

Хуркач доста стегнуто ушао у меч, доста је грешио. Новак то користи и у лаганом ритму, уз један брејк, долази до 3:0.

Потом се разиграо и Пољак, прорадио му је први сервис, па је лако освајао свој сервис гемове. Наше тенисер је наставио у истом ритму, концентрисао се на свој сервис и рутински привео први сет крају - 6:3 у првом сету.

Ђоковић је и у другом сету константно притискао сервис противника а, након пропуштене прилике у првом гему, у петом је успео да одузме сервис противнику и стигао до предности.

Потом је, као и у првом сету, рутински привео сет и меч крају. У деветом гему на сервис протвника Новак је пропустио две везане сет и меч лопте. Потом је на свој сервис ставио тачку на овај дуел - 6:4. у другом сету.

Овако је протекао меч.

Наредни ривал нашег аса биће бољи из другог четвртфинала у коме се састају Шпанци - Рафаел Надал и Карлос Алказар.

петак, 03. мај 2024.
12° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво