Читај ми!

Циципас: Ђоковић је учинио да већина нас изгледамо као будале

Грчки тенисер Стефанос Циципас критиковао је Новака Ђоковића због понашања које је довело до тога да се нађе у ситуацији због које му прети депортација. Циципас је истакао да Ђоковић "игра по својим правилима" и без задршке говорио да ова ситуација штети и осталим тенисерима.

Новак се налази у Мелбурну и спрема се за Аустралијан опен, али чека одлуку министра за имиграције Алекса Хока о потенцијалној депортацији.

Спортска тема број један била је незаобиласна и у интервјуу Циципаса за индијски World Is One, један од најгледанијих "њуз канала" на свету.

"Он дефинитивно игра по својим правилима и ради неке ствари које већина играча не би имала петљу да ураде. Поготово што је АТП објавио јасне критеријуме за улазак у земљу. Никада нисам ни помислио да кренем на турнир невакцинисан и да кршим протоколе", рекао је Циципас и додао:

"Нису сви расположени да прате правила које је одредила држава. Мали проценат бира неки свој пут и чини да већина нас изгледа као будале", истакао је Грк.

Током дана објављен је и жреб за Ози опен, Ђоковић ће играти против Миомира Кецмановића на старту, док је Циципас у половини коју предводи Данил Медведев.

Аустралијан опен на програму је од 17. до 30. јануара, а у мушкој конкуренцији титулу би требало да брани управо Ђоковић. 

субота, 04. мај 2024.
17° C

Коментари

Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
C.T. Toraksa
Поштујте правила пре давања крви на анализу
Adaptacija
„Буђење пацова“ – ново рухо филмског класика Живојина Павловића
slobodan izbor ishrane
Главни град Финске избацује месо како би заштитили климу, осим у ретким изузецима
Prijava za kviz Slagalica
Пријавите се