Читај ми!

Успешан старт Стојановићеве, Крунићева није успела у квалификацијама за АО

У првим квалификационим мечевима женске конкуренције на Отвореном првенству Аустралије данас су наступиле две представнице Србије. Нина Стојановић славила је убедљиву победу, а Александра Крунић није успела да избори пласман у наредно коло. У мушкој комкуренцији на терену је Никола Милојевић у дуелу са Аргентинцем Николасом Кикером.

Квалификациони мечеви на Отвореном првенству Аустралије у великој су сенци сутског процеса Новаку Ђоковићу, а током првог дана на терене је изашло троје српских тенисера.

Прва је данас на терен изашла Нина Стојановић и у мечу са Бразилком Лауром Пигоси убедљиво славила са 6:1, 6:2 после само сат времена игре. Наша тенисерка, која је тренутно 116. на листи, у наредном мечу састаће се са Американком Хејли Батист која је 168. играчица на свету.

Друга наша предаставница Александра Крунић није успела да савлада Словакињу Ребеку Срамкову која је однела победу са 6:3, 6:1.

У мушкој конкуренцији наступа Никола Милојевић који води жестоку борбу са Аргентинцем Николасом Кикером који се после изгубљеног сета вратио у меч, успео да изједначи и дуел уведе у трећи сет.

недеља, 05. мај 2024.
14° C

Коментари

Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
C.T. Toraksa
Поштујте правила пре давања крви на анализу
Adaptacija
„Буђење пацова“ – ново рухо филмског класика Живојина Павловића
slobodan izbor ishrane
Главни град Финске избацује месо како би заштитили климу, осим у ретким изузецима
Prijava za kviz Slagalica
Пријавите се