Читај ми!

Нови скуп подршке Новаку, у недељу увече одлука о учешћу на АО

Нови скуп подршке најбољем тенисеру света Новаку Ђоковићу, трећи по реду, одржан је испред Скупштине Србије.

Новаков отац Срђан, обратио се окупљенима и рекао да је његов син "ментална громада, да осећа подршку и љубав коју добија са свих страна и да неће успети да га сломе."

"То више није Аустралијан Опен, није 'отворен', сада ја 'затворен'. Народ је уз њега, цео свет. И православци, хришхцани, муслимани, будисти, чули сте шта је рекао Кирјос, па француска министарка.... Ово му више вреди него да је освојио на десетине тих њихових грен слемова. Видели сте какву је подршку добио испред хотела, нажалост он то није могао да види, ставили су га да гледа у зид, а снимци како маше су од прошле године. Издржаће још мало", рекао је Срђан Ђоковић.

Отац најбољег тенисера света изјавио је да ће коначна одлука о Новаковој ситуацији у Аустралији бити донета у недељу, око поноћи по нашем времену.

"Хтели су да помере одлуку за неколико дана, али суочили су се са великом петицијом нашег народа да то мора да се заврши у понедељак, сутра увече по нашем времену, око поноћи", додаје Срђан Ђоковић.

"Ако Суд одлуци да мора да изађе, он ће изаћи из Аустралије. Ако одлучи да остане, он ће остати, али неће политичари да одлуцују о најбољем спортисти свих времена", поручио је Новаков отац.

Новакова мајка Дијана захвалила се свима што су дошли да подрже њеног сина по хладном времену.

"Знам да не спавате због њега, да због њега нисте кували ручкове када он игра. Молим вас да му кроз молитву пошаљемо снагу да он превазиђе ово шта га је снашло у Аустралији", рекла је Дијана Ђоковић.

уторак, 14. мај 2024.
15° C

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара