Читај ми!

Званично: Новак не игра на АТП купу у Сиднеју

Организатори АТП купа и званично су потврдили оно о чему се спекулисало данима – Новак Ђоковић неће играти за тим Србије на АТП купу у Сиднеју ове године.

Најбољи тенисер Србије и света Новак Ђоковић неће учествовати на АТП купу у Сиднеју, потврдили су организатори турнира наводећи да се не налази на списку репрезентације Србије.

Тим наших тенисера ће на турниру предводити Душан Лајовић, тренутно 33. играч на светској листи.

Нагађања о учешћу Новака Ђоковића на АТП купу, која трају већ недељама, напокон су окончана јер је организатор турнира, Тениска асоцијација Аустралије, која је у уторак саопштила да ће можда и допутовати на турнир, објавила да га нема на списку репрезентације Србије.

Још у суботу су медији извештавали да у Сиднеј не путују Ђоковић и Троицки што не значи да је Новак одустао од Аустралијан опена, који је на програму од 17. до 30. јануара, али би ускоро требало да саопшти одлуку о игрању на првом гренд слему сезоне.

Србија ће на турниру у Сиднеју играти против Норвешке, Чилеа и Шпаније, а у саставу репрезентације су Филип Крајиновић, Душан Лајовић, Матеј Сабанов, Никола Ћаћић и Никола Милојевић. Улога селектора на овом турниру припашће Ивану Сабанову.

Тениска асоцијација Аустралије наставља маркетиншку сагу на тему хоће ли се најбољи тенисер света појавити на њиховим турнирима или неће, да ли је или није вакцинисан и хоће ли учествовати на турниру Аустралијан опен.

недеља, 28. април 2024.
° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво