Читај ми!

Медведев: Новак због Дејвис купа да води на вечеру

Данил Медведев, други тенисер света и члан Дејвис куп репрезентације Русије, поручио је великом ривалу и светском "броју 1" Новаку Ђоковићу да мора да га изведе на вечеру, после победе "зборнаје" над Шпанијом, којом је Србији омогућен пласман у четвртфинале завршног турнира у Мадриду. "Орлови" су због половичног учинка у мечевима са Аустријом и Немачком зависили од других резултата, а у нокаут фазу погурали су их управо Руси, који су елиминисали браниоца титуле.

Екипа коју води Виктор Троицки чекала је исход дуела у Мадриду, Шпанци су повели изненађујућом победом Фелисијана Лопеса над Андрејом Рубљовом, али је изједначење донео управо Медведев.

Одлучивао је дубл, у којем су Рубљов и Аслан Карацев тек после преокрета савладали Марсела Гранољерса и Марка Лопеса, иако им је био довољан само сет за пласман даље.

"Видећемо. Сигурно неће бити вечере док траје завршница у Мадриду, али када све прође што да не", рекао је Медведев.

Шампион Ју-Ес опена навео је и да је тим добио много порука од наших људи, који су тражили тријумф над "црвеном фуријом".

"Примили смо велики број порука од људи из Србије. Нећу да кажем ко је у питању. Писало је наравно: 'победите' и 'навијамо за вас'. Искрено, било је веома забавно. То је драж овог формата Дејвис купа. Ми нисмо ни хтели да избацимо Шпанију или оставимо Србију. Играли смо за себе. На крају је био такав расплет да Србија има више разлога за задовољство", закључио је други играч света.  

недеља, 05. мај 2024.
15° C

Коментари

Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
C.T. Toraksa
Поштујте правила пре давања крви на анализу
Adaptacija
„Буђење пацова“ – ново рухо филмског класика Живојина Павловића
slobodan izbor ishrane
Главни град Финске избацује месо како би заштитили климу, осим у ретким изузецима
Prijava za kviz Slagalica
Пријавите се