Читај ми!

Доминатном игром Зверев надиграо Медведева и освојио титулу у Торину

Немац Александар Зверев савладао је Руса Данила Медведева са 2:0 по сетовима 6:4, 6:4 у финалу завршног АТП турнира који се од ове године игра у Торину.

Зверев је стигао до своје друге титуле на завршном турниру. Након 2018. године када је у финалу надиграо Новака Ђоковића са 6:4, 6:3, вечерас је био убедљив против Данила Медведева, такође у два сета, за само 76 минута игра.

Рус једноставно није имао решења за сјајну игру Зверева. Немца је одлично служио први сервис, а и остали сегменти игре. У пољу је деловао незаустављив.

Медведев је покушао све, мењао тактику, мењао ритам, али није успео озбиљније да запрети. Довољан је податак да није успео да освоји ниједну брејк прилику на мечу.

Зверев је много боље ушао у меч, први сервис га је одлично служио. То му је дозволило да лагодно осваја своје сервисе, а са друге стране да притисне противников.

Након што су оба тенисера освојила уводне сервис гемове, запретио је Зверев освојио је три везане брејк прилике, искористио другу и стигао до предности - 2:1.

У петом гему поново је Зверев притискао сервис противника, али овог пута није успео да искористи брејк прилику, Медведев се одбранио и освојио гем.

Рус није успео да запрети, тачније Немац му није дозволио да освоји брејк лопту, па је Зверев решио први сет у своју корист - 6:4. Сет је трајао 33 минута игре.

Одмах на старту другог сета Зверев је одузео сервис противнику. Медведев је покушао да узврати, али Немац му није давао шансе, одржавао је стечену предност.

Иако је Медведев је деловао боље у другом сету, ипак то је било недовољно да озбиљније запрети противнику. Зверев рутински приводи сет и меч крају - 6:4 и у другом сету.

 

 

понедељак, 06. мај 2024.
15° C

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара