Новак Ђоковић у полифиналу турнира у Марсељу

Најбоље рангирани српски тенисер Новак Ђоковић победио је Немца Мишу Зверева резултатом 2:0 по сетовима 6:3, 6:3 и тако се пласирао у полуфинале турнира у Марсељу.

Почетак првог сета представља резултатску клацкалицу пошто су играчи освајали сигурне поене на своје сервисе. Новак Ђоковић прави први брејк у току сета при резултату 5:2. Противник смањује  Новакову предност на 5:3, али то није сметало Ђоковићу да заврши први сет у своју корист резултатом 6:3.  

Почетком другог сета Ђоковић одузима сервис противнику и води резултатом 1:0, да би у наредном гему добио свој сервис и задрзао предност. Зверев у наставку сета полако смањује Новакову предност и приближава се на гем разлике - 3:2. Зверев осваја наредни гем - 4:3. Противник је покушао да уздрма Новака, али то му није пошло за руком.

Ђоковићу је било потребно сат времена и седам минута да заврши меч у своју корист резултатом 6:3.

Турнир у Марсељу игра се за наградни фонд од 576.000 евра.

Број коментара 18

Пошаљи коментар
Види још

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 20. април 2024.
5° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво