Читај ми!

Ђере надиграо Риндеркнеша и пласирао се у полуфинале Гштада

Ласло Ђере савладао Артура Риндеркнеша из Француске са 2:1 по сетовима 6:4, 6:7, 6:4 и пласирао се у полуфинале турнира у Гштаду, где га очекује дуел са још једним Французом – Угом Гастоном.

Ђере је успео да оправда улогу фаворита у овом мечу. Иако је изгубио други сет у тај-брејку у одлучујучем је успео да надигра победника и пласира се у полуфинале турнира. Меч је траја одва сата и 39 минута.

Одлучујући у првом сету је био трећи гем када је наш тенисер успео да одузме сервис противнику. Потом је Ђере задржао свој сервис и решио сет у своју корист, иако се у последњем гему сусрео са брејк лоптом, наш тенисер је одбио тај напад и искористио четврту сет лопту - 6:4.

Велика борба у другом сету, ипак тенисеру су успели да сачувају своје сервисе. Неколико гемова је одиграно на разлику, али није било брејк прилика па је сет решен у тај-брејку.

У овом Ђере је први стигао до мини-брејка, међутим Француз је узвратио са два мини-брејка и потом добијао све своје сервисе и тако стигао до изједначења у сетовима - 7:5 у тај-брејку.

Наш тенисер је константно притискао сервис противника у одлучујућем сету у два наврата је пропустио брејк прилике. Ипак у десетом гему успева да одузме сервис противнику и реши сет и меч у своју корист - 6:4 у трећем сету.

уторак, 16. април 2024.
19° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво