Читај ми!

Ђоковић изгубио сет, а потом почистио Дрејпера са Централног терена

Новак Ђоковић је савладао Џека Дрејпера са 3:1, по сетовима 4:6, 6:1, 6:2, 6:2, и пласирао се у друго коло Вимблдона. Наредни ривал најбољег светског тенисера је Кевин Андерсон.

Новак је препустио противнику први сет. Британац је одлично играо у овом периоду. Међутим, од другог сета ствари су дошле на своје место, Новак је био онај прави, лако је решавао гемове у своју корист и стигао до убедљивог тријумфа за пласман у друго коло.

Тенисери су на старту били успешни на свој сервис. Већ у трећем гему Британац долази до брејка предности. Новак је покушавао да узврати, када је у неколико наврата пропустио брејк лопте, ипак Дрејпер је успео да се одбрани и реши сет у своју корист.

Новак је у наставку убацио у већу брзину и то се одмах одразило на резултат. Противник није имао решења за игру нашег аса. У другом сету дозволио је противнику да освоји само један гем и веома брзо је стигао до изједначења у сетовима.

Слична слика и у наставку. За разлику од другог сета, у трећем је Британац успео да освоји два гема на свој сервис. Као у другом сету, и у трећем Новак није дозволио противнику да дође у брејк прилику.

 

Кључан у четвртом сету био је трећи гем. Новак је стигао до брејка и тако сломио отпор противника. Нови брејком у петом гему само је потврдио да Британац нема шта да тражи у овом мечу.

Новак је сервисом без изгубљеног поена ставио тачку на овај меч.

Ривал нашег тенисера у другом колу је Кевин Андерсон, који је са 3:1 савладао Чилеанца Томаса Бариоса. 

Овако је протекао меч првог кола. 

уторак, 07. мај 2024.
16° C

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара