Читај ми!

Карацев: Победа против Новака највреднија у каријери

Руски тенисер Аслан Карацев, после победе над Новаком Ђоковићем у полуфиналу Сербиа опена, изјавио је да му је то најбитнији тријумф до сада у каријери.

"Задовољан сам својом игром, ово ми је дефинитивно најбитнија победа у каријери. Са оваквим играчима морате да играте агресивно. Све вам враћа, добро се креће. Покушавао сам да будем фокусиран чим сам ступио на терен. Дао сам 200 одсто себе на овом мечу, играо је добро, не даје вам бесплатне поене."

"Тера вас да играте, морате да будете усредсређени све време", рекао је Карацев после меча и додао да је на терен крочио са главним циљем да савлада Новака.

Њих двојица су играли и на Аустралијан опену у полуфиналу раније ове године, када је Новак победио.

"Овај меч и меч из Мелбурна не могу да се пореде. Мислим да је тада имао једну грешку у два сета, изгледало је као да сам играо против зида. Он је тада победио Медведева у финалу, мислим да то не може да се пореди. Овде је другачија подлога", појаснио је Рус.

Главни циљ му је да уђе у Топ 20, а у недељу га очекује борба за трофеј на Србија опену.

"Покушаћу да се опоравим, овде има добар АТП физиотерапеут, а одморићу и у хотелу. Ипак, нема много времена за одмор, али сви полуфиналисти имају исте услове", закључио је Карацев.

петак, 03. мај 2024.
14° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво