Читај ми!

Час тениса за Шардија, Ђоковић лако до другог кола

Ђоковић надиграо Шардија са 3:0, по сетовима 6:3, 6:1, 6:2, у првом колу Аустралијан опена. У другом колу Новак се састаје са Американцем Франсeсом Тијафоом.

Као што се и очекивало, Новак је забележио и 14. победу у 14 међусобних дуела са Фанцузом. Какав-такав отпор Шарди је пружио само у првом сету, у наставку на терену је био само један играч. Ђоковић је деловао сигурно на терену, а све је изгледало као лакши тренинг за њега. Противник једноставно није имао решења за одличну игру нашег аса.

Новак је на старту меча одузео сервис Шардију и тако дао до знања противнику да нема шта да тражи у овом мечу. До краја сета направио је још један брејк и решио сет у своју корист – 6:3.

Други сет донео је још сигурнију игру нашег аса. На свој сервис у целом сету изгубио је само један поен, то довољно осликава његову снагу у овом дуелу. Противник се мучио на свој сервис, а успео је да освоји само један – 6:1.

Као и претходна два сета, наш ас је и трећи почео раним брејком и предношћу од 2:0. Потом је рутински привео сет крају, одузевши противнику још један сервис – 6:2.

На крају лака победа нашег аса у мечу који је трајао 91 минут, а наш тенисер није дозволио противнику да освоји ниједну брејк прилику.

Наредни ривал Новака Ђоковића је Американац Фрaнсeс Тијафо, 62. играч на АТП листи, кojи je нaдигрao Итaлиjaнa Стeфaнa Tрaвaљу са 7:6 (7:5), 6:2, 6:2.

Ђoкoвић je кoмплeтирao сjajaн први дaн у Meлбурну зa српскe тeнисeрe, пoштo су прeтхoднo пoбeдe зaбeлeжили Mиoмир КeцмaнoвићДушaн Лajoвић и Нинa Стojaнoвић.

 

Овако је протекао меч Ђоковић – Шарди

среда, 08. мај 2024.
21° C

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара