Пораз Александре Крунић у финалу

Млада српска тенисерка Александра Крунић није успела да у Мелбурну са Пољакињом Сандром Занијевском освоји титулу шампиона Отвореног првенства Аустралије у дублу јуниорки.

Крунићева и Занијевска су у финалу првог гренд слема сезоне изгубиле од шестих носиоца Кристине Мекхејл из САД и Хрватице Ајле Томљановић са 1:2 (1:6, 6:2, 4:10).

Српска тенисерка, која живи и тренира у Москви, у Мелбурну се такмичила и у синглу, али је у другом колу изгубила од другог носиоца Ане Богдан из Румуније са 1:2 (4:6, 6:2, 3:6).

Она ће наредне недеље боравити у Београду како би тренирала са Фед куп репрезентацијом Србије, која ће следећег викенда играти са Јапаном.

Крајиновић заустављен у четвртфиналу

Млади српски тенисер Филип Крајиновић није успео да се пласира у полуфинале челенџер турнира у Букараманги (Колумбија) пошто је изгубио од Гжегоржа Панфила из Пољске са 6-1, 6-3.

Наградни фонд на турниру у Букараманги износи 35.000 долара.

Број коментара 2

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 20. септембар 2024.
17° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи