Читај ми!

Кецмановић освојио Кицбил, прва АТП титула

Миомир Кецмановић савладао Немца Јаника Ханфмана са 2:0 по сетовима 6:4, 6:4 и освојио турнир у Кицбилу.

Кецмановић је тријумфом у Кицбилу стигао до прве АТП титуле у каријери. Нашем асу је било потребно 75 минута игре да сломи отпор противника и стигне до заслужене титуле.

У првом сету кључан је био трећи гем у коме је Кецмановић успео да одузме сервис Немцу. Ханфман је покушао да узврати већ у наредном гему, стигао је до брејк прилике, међутим наш тенисер је успео да одбије овај напад и материјализује брејк. Кецмановић је у петом гему имао још две брејк прилике, али их није искористио. Потом се наш тенисер концентрисао на свој сервис и рутински привео сет крају, 6:4.

Борба се распламсала у другом сету. Већ  на старту Кецмановић одузима сервис противнику. Немац је узвратио у четвртом гему када је стигао до изједначења - 2:2. Одлучујући је био седми гем када је наш тенисер без изгубљеног поена освојио сервис противника 4:3. Потом је успео да материјализује брејк.

Немац се није предавао, у последњем гему пропустио је две брејк прилике. Ипак, Кецмановић није дозволио да се меч продужи осваја свој сервис гем за коначних 6:4 у другом сету.

 

понедељак, 06. мај 2024.
17° C

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара