Вердаско изненадио Мареја

Шпанац Фернандо Вердаско направио је изненађење на Отвореном првенству Аустралије у Мелбурну, пошто је у осмини финала савладао четвртог носиоца Британца Ендија Мареја са 3:2, по сетовима 2:6, 6:1, 1:6, 6:3, 6:4.

Меч је трајао три сата и два минута, а Вердаску је то била прва победа у шестом дуелу са британским тенисером.  Пре почетка турнира у Мелбурну, Мареј је у кладионицима био означен као један од главних фаворита за освајање првог грен слем турнира у сезони.

У дуелу са Вердаском, међутим, направио је много грешака, сервирао веома лоше, а у једном тренутку подвикнуо је самом себи: "Шта то, дођавола, радиш".

Шпанцу, који је постављен за 14. носиоца на турниру, пласман у четвртфинале Мелбурна је највећи успех у досадашњој каријери на том грен слем такмичењу.

Вердаско ће у четвртфиналу играти против победника дуела између Француза Џоа Волфреда Цонге и Американца Џејмса Блејка.

Турнир у Мелбурну игра се за укупни наградни фонд од 23.140.000 аустралијских долара.

Број коментара 10

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

уторак, 16. април 2024.
8° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво