Адрија тур, први дан: Спектакл на отварању, Београд дочекао тениске и музичке звезде

Адрија тур, тениски регионални спектакл, почео је на теренима СЦ Новак на Дорћолу и трајаће до недеље, уз учешће најбољих тенисера света. Јелена Јанковић се вратила после три године паузе, Новак Ђоковић победио у оба ревијална дубл меча, а публика је могла да види све звезде, учеснике турнира – Доминика Тима, Александера Зверева, Григора Димитрова, Душана Лајовића, Филипа Крајиновића и Виктора Троицког. Пијанисткиња Лола Астанова и виолиниста Немања Радуловић побринули су се за музички део програма. Одрађен је и жреб, а турнир се наставља у суботу, када су на програму мечеви у сингл конкуренцији. Сва дешавања са Адрија тура могли сте да пратите на порталу РТС-а.

Од 12. до 14. јуна Београд је центар тениског света и, како је Ђоковић "нескромно" најавио на РТС-у, највећи спортски догађај на планети.

Ђоковић и пријатељи имали су занимљиво "загревање", пошто су у четвртак играли утакмицу против екипе "Art football Serbia" и победили резултатом 3:2.

Турнир ће бити игран у раунд-робин систему, осморица учесника биће подељени у две групе по четири играча, па ће свако ко дође у суботу и недељу имати прилике да гледа све мечеве најбољих тенисера на АТП туру.

Адрија тур је ревијални турнир хуманитарног карактера, сав новац ће ићи онима којима је најпотребнији, а шампион ће на крају одредити коме ће донирати комплетну суму.

Сва дешавања са Адрија тура пратите на порталу РТС-а.

среда, 24. април 2024.
17° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво