Мареј у другом колу АО

Британски тенисер Енди Мареј пласирао се у друго коло Отвореног првенства Аустралије након што му је Андреј Павел због повреде предао меч при резултату 6:2, 3:1 за Мареја.

Први меч 22-годишњег Британца трајао је 45 минута, јер је руски тенисер морао да преда због повреде леђа. Мареј, четврти играч света, сматра се једним од главних фаворита за освајање Аустралијен опена, а британска јавност очекује прву гренд слем титулу још од 1936. године.

Мареј је прошле сезоне изгубио у финалу Отвореног првенства САД од Роџера Федерера, али је од тада три пута победио Швајцарца. Мареј је рекао да је задовољан подршком навијача.

"Ово је први пут да сам овде добио меч, али нисам желео да победим на овај начин. Циљ ми је да у Мелбурну остварим што бољи резултат и биће ми потребна помоћ навијача. Драго ми је што су на трибинама многобројне шкотске заставе. Надам се да ће тако бити и у наставку турнира", рекао је Мареј.

Мареј се пожалио на високу температуру у Мелбурну.

"У паузама између гемова покушавам да се расхладим, али сунце ме пече чак и када седим у хладу. Тешко је, када играте дуг поен можете да осетите да вам горе стопала", додао је он.

Мареј ће у другом колу играти против Шпанца Марсела Гранољерса.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 26. април 2024.
17° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво